06 21 58 78 87maya@mayamediation.nl

Team mediation

Teamconflicten en samenwerkingsproblemen komen regelmatig voor. In veel gevallen komen bedrijven er zelf uit. Maar soms lopen de conflicten wel érg hoog op. De werksfeer wordt ernstig aangetast en de effectiviteit van het bedrijf zakt in elkaar. In deze situaties is er wat meer voor nodig om het conflict op te lossen: team mediation.

Team mediation voor een betere samenwerking

Met team mediation zorgen we dat de doelen, normen en waarden van de verschillende teamleden op tafel komen. Als neutrale derde partij begeleid een mediator de gesprekken tussen de teamleden. Hierdoor kunnen teamleden hun kijk op de situatie op een rustige manier uiten, zonder dat er ruzie ontstaat.

Een mediator kan teams helpen om helderheid te creëren en een traject uit te stippelen waardoor samenwerking weer mogelijk wordt. Dat er een betere samenwerking nodig is, dat is voor iedereen duidelijk. De condities die voorafgaan aan een goede samenwerking stemmen we samen af.

Tijdens een team mediation traject help ik teams om wederzijds begrip en respect voor elkaar te ontwikkelen. Ook help ik teamleden met het aanleren van samenwerkings- en communicatiemethodes, zodat het team zo effectief mogelijk kan opereren. Samen gaan we op zoek naar een manier van samenwerken waar iedereen zich in kan vinden.

Impact van team mediation op de rest van het bedrijf

Veel mensen onderschatten de impact die team mediation heeft op de rest van het bedrijf. Als het binnen één team of afdeling beter gaat, verspreid deze positieve impact zich als een olievlek naar andere afdelingen. Zo heeft team mediation niet enkel invloed op het desbetreffende team, maar draagt het bij aan het bedrijf in zijn geheel.

Team mediation nodig?

Is een van de teams binnen de organisatie bij een conflict betrokken? Of loopt de samenwerking binnen een afdeling niet helemaal lekker? Dan kan team mediation de oplossing bieden. Neem contact op via 06 21 58 78 87 of maya@mayamediation.nl om een vrijblijvend intakegesprek te plannen.

Direct contact opnemen? Bel 06-21 58 78 87 of stuur een e-mail aan maya@mayamediation.nl. Contact

MfN Registermediator, gespecialiseerd in
arbeidsverhoudingen, interculturele geschillen en onderwijsgeschillen

Maya Mediation
Copyright 2023 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations