06 21 58 78 87maya@mayamediation.nl

Over mij

Ik ben Maya Toneva en sinds 2016 zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf Maya Mediation. Als mediator ben ik iemand die goed kan luisteren en menselijk overkomt, zonder soft te zijn. Ik zorg voor een ontspannen en veilige sfeer, waardoor mensen gemakkelijk hun verhaal kwijt kunnen.

Foto-Maya-TonevaWat ik vaak hoor van klanten, is dat ik altijd precies tot de kern van een conflict weet te komen. Tijdens een mediation-gesprek wordt er veel verteld en komen er veel emoties bij kijken. Uit deze bulk van informatie, kan ik snel de belangen van beide partijen herkennen en op tafel krijgen.

“Ik ga het anders doen”

Voordat ik begon als mediator, werkte ik lange tijd als HR-manager voor een groot bedrijf. Daar kreeg ik te maken met mediators waar ik niet altijd een goed gevoel bij had. Ik maakte mee hoe het soms in een organisatie niet mogelijk is om met een onpartijdig persoon in gesprek te gaan. Terwijl juist dat vertrouwen zo belangrijk is voor een mediator.

Doordat mijn ervaringen met mediation niet altijd even goed waren, kreeg ik steeds meer interesse in het vak mediator. Ik wilde het anders doen. Ik wilde wél die betrouwbare persoon zijn die zonder oordeel naar alle kanten van het verhaal luistert. Daarom besloot ik de sprong te wagen en begon ik als mediator.

Interculturele mediator

Een van mijn specialisaties als mediator, is interculturele mediation. Dankzij mijn eigen Bulgaarse achtergrond begrijp ik als geen ander hoe cultuurverschillen soms voor uitdagingen kunnen zorgen. Hierdoor nemen mensen mij snel in vertrouwen en kan ik me goed inleven in de situatie van verschillende partijen. Doordat ik de verschillende culturen ken, weet ik waar een bepaald gedrag vandaan komt en kan ik mensen helpen tot de beste oplossing te komen in dergelijke conflicten.

Direct contact opnemen? Bel 06-21 58 78 87 of stuur een e-mail aan maya@mayamediation.nl. Contact

MfN Registermediator, gespecialiseerd in
arbeidsverhoudingen, interculturele geschillen en onderwijsgeschillen

Maya Mediation
Copyright 2023 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations