06 21 58 78 87maya@mayamediation.nl

Over mij

Ik ben Maya Toneva en sinds maart 2016 zelfstandig ondernemer in mijn bedrijf Maya Mediation.

Foto-Maya-TonevaNa vele jaren als HRM-manager en veel ervaring in het managen en coaching van zowel teams als management heb ik de stap genomen naar zelfstandig ondernemerschap. HRM is een prachtig vak, maar ik voelde mij steeds meer aangetrokken tot het helpen bij het oplossen van conflicten. Daarom heb ik de complete Mediationopleiding gevolgd bij The Lime Tree. Met het succesvol afronden van deze opleiding ben ik gecertificeerd mediator namens de Mediators Federatie Nederland (MfN). Via deze federatie wordt de kwaliteit van mediators gevolgd en gewaarborgd en ik ben dan ook trots dat ik door hen gecertificeerd ben.

Ik ben geboren in Bulgarije en spreek deze taal dan ook vloeiend. Natuurlijk spreek ik ook goed Nederlands, hoewel u kunt horen dat dit niet mijn moedertaal is. Het voordeel van mijn Bulgaarse achtergrond is dat ik u ook heel goed kan ondersteunen bij conflicten die het resultaat zijn van culturele verschillen met partijen uit deze regio.

Ik vind het belangrijk om mijn vaardigheden continu op peil te houden en maak dan ook regelmatig gebruik van de bijscholing die de MfN biedt aan haar leden. Zo bent u verzekerd van een professionele up-to-date mediator. Ook deel ik mijn kennis en vaardigheden graag met u, uw medewerkers en uw managementteam, bijvoorbeeld in de vorm van een training communicatievaardigheden.

Direct contact opnemen? Bel 06-21 58 78 87 of stuur een e-mail aan maya@mayamediation.nl. Contact

MfN Registermediator, gespecialiseerd in:
arbeidsverhoudingen, zakelijke geschillen en onderwijsgeschillen.

Maya Mediation
Copyright 2021 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations