06 21 58 78 87maya@mayamediation.nl

Prediation®

Het is vanzelfsprekend om bij een samenwerking juridische contacten te ondertekenen. Vaak weten we niet eens precies waarvoor we tekenen. Het is een formaliteit. Dat terwijl het juist zo belangrijk is dat alle partijen weten wat er precies is geregeld. Alleen zo weet je wat je kunt verwachten van de samenwerking. Prediation® maakt dit mogelijk.

Wat is prediation®?

Prediation® draait om het maken van duurzame afspraken op basis van persoonlijke belangen in begrijpelijke taal. Het kan hierbij gaan om afspraken met een teamlid, maar ook met een medevennoot of andere zzp’er. Wat voor samenwerking je ook aangaat, het is belangrijk dat er een gedeelde visie is over de wijze waarop je wilt samenwerken. Met prediation® spreek je van tevoren alvast met elkaar af hoe jullie in bepaalde situaties handelen. Deze afspraken leg je vast in een document.

Regel jouw samenwerking meteen goed

Stel je eens voor… Je werkt samen met verschillende partijen en weet precies wat je van de ander kunt verwachten. De relatie is sterk, jullie hebben dezelfde visie en er is nooit onenigheid over de gemaakte afspraken. Klinkt als de perfecte samenwerking, toch?

Aan het begin van de samenwerking bekijk je alles door een roze bril. Toch is het van belang na te denken hoe jullie om willen gaan als er dingen misgaan. Hoe ga je ermee om als er iets verandert? Wat zijn de belangen van alle partijen?

Tijdens het prediation® proces zorg je dat al deze belangen duidelijk zijn. Je maakt duidelijke afspraken, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Deze afspraken leg je vast in een contract dat door alle betrokken partijen wordt getekend. Om ervoor te zorgen dat geen enkel punt onbesproken blijft en dat een neutrale derde persoon jullie proces bewaakt, is het prettig om dit onder begeleiding van een prediation® expert te doen

Het is aan te raden om de beslissingen die je aan het begin van een samenwerking regelmatig te evalueren. Zo zorg je dat de afspraken bij blijven met eventuele veranderingen en dat iedereen regelmatig wordt herinnerd aan de gezamenlijke belangen.

Is prediation® iets voor jou?

Wil jij een nieuwe samenwerking meteen goed starten? De belangen van alle betrokken partijen goed in kaart brengen en de kans op conflicten minimaliseren? Ik help je graag om de samenwerking een vliegende start geven met duurzame afspraken en heldere contracten. Neem contact op via 06 21 58 78 87 of maya@mayamediation.nl om een vrijblijvende intake in te plannen.

Prediation® is dé mediation van de toekomst.

Direct contact opnemen? Bel 06-21 58 78 87 of stuur een e-mail aan maya@mayamediation.nl. Contact

MfN Registermediator, gespecialiseerd in
arbeidsverhoudingen, interculturele geschillen en onderwijsgeschillen

Maya Mediation
Copyright 2023 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations