06 21 58 78 87maya@mayamediation.nl

Ervaringen

anoniem

Beste Maya,

Ik wil je ontzettend bedanken voor je kundige begeleiding in een voor mij lastig proces.

In mijn ogen heb je haarscherp aangevoeld hoe de situatie was en dit vervolgens op een natuurlijke manier, in mijn ogen, juiste richting op gekregen waardoor er op een efficiënte manier een VSO tot stand kon komen die voor alle betrokkenen redelijk is.

Graag wil ik je ook meegeven dat ik vanaf het eerste moment voelde dat ik bij jou in goede handen was, je luistert, vat samen en vraagt weer om bevestiging om er zeker van te zijn dat het inderdaad is zoals het gezegd wordt en dus op de juiste manier begrepen wordt. Je hield de situatie in de hand toen het dreigde uit te hand te lopen op een hele nette vriendelijke maar zeer kordate manier.

Je bent duidelijk een vakvrouw!

 

Diny

Maya heeft ons begeleid in een lastig traject van ziekteverzuim gecombineerd met een arbeidsconflict. Wij hebben de begeleiding van Maya als prettig, professioneel en meedenkend ervaren. Haar bemiddeling heeft uiteindelijk tot een minnelijke schikking geleid waarmee wij zeer tevreden waren.


Leon

Ik heb het Mediation traject tussen een van onze medewerkers en mij, als representant van Riho, erg positief ervaren.

Maya is ‘ een pittige dame ‘ die met doorvragen  probeert tot de kern te komen en niet bang is om iemand ‘ een spiegel voor te houden ‘.

Zij heeft kennis van en begrip voor cultuurverschillen. Daarnaast is haar wijze van communiceren en rapporteren prettig, bondig en tijdig.

Onur

Ik vond het heel erg goed en aangenaam dat ik samen met jou en mijn werkgever het boek voor mij heb afgesloten.
Ga een nieuwe boek nieuwe toekomst in en ben je hartelijk dankbaar.

anoniem

Ik heb Maya leren kennen als een lieve maar doortastende en deskundige vrouw.
In een periode dat ik te maken had met een arbeidsconflict die ik zelf niet goed kon overzien heeft Maya op professionele en menselijke wijze bemiddeld en is het conflict voor mij op de beste wijze afgehandeld.
Mijn dank hiervoor.
 

Ruben

Ik heb Maya ervaren als een zeer professionele mediator die een arbeidsconflict vanuit meerdere invalshoeken probeert op te lossen. De kracht van Maya is haar menselijke benadering en tomeloze inzet, waarbij ze haar juridische ervaring gebruikt om beide partijen tot elkaar te brengen.

Hoewel onafhankelijk zoekt ze naar een oplossing die acceptabel is voor beide partijen.

Dat is haar ook in onze situatie gelukt, dank daarvoor !

 


Brigitte

Maya is een geweldige mediator die niet alleen naar de zakelijke kant van het verhaal kijkt maar ook naar de mensen en het verhaal erachter.
Ze is een hele lieve vrouw die weet wat gevoel is en begrip toont maar ze is zeker geen dame die met haar of haar cliënten laat sollen. Ze is eerlijk, rechtvaardig en zeer professioneel.
Ik voelde me vanaf het eerste moment heel erg op mijn gemak bij Maya.
Maya zet in alles net dat stapje meer.
Dank je wel voor het behaalde resultaat, je geduld en begrip en je inzet.

Monique

Wij zijn snel en vakkundig geholpen door Maya waardoor we snel duidelijkheid van zaken hadden en een moeilijk traject konden afsluiten.

Mocht het nodig zijn dan zullen wij niet aarzelen om haar weer in  te schakelen.


De Lange

Maya staat open voor je verhaal in een informele setting. Dit zorgt voor vertrouwen.
Ze bemiddelt opbouwend naar een oplossing waar beide partijen tevreden mee zijn. En weer positief kijken naar toekomst.
De oplossing is haar sleutel.

Anoniem

Ik heb de begeleiding van Maya als zeer prettig ervaren. Ze is zeer empathisch, resultaatgericht en doortastend en zorgt dat het proces niet onnodig vertraagd.


Baukje

Maya, een vrouw die begrijpt wat gevoel is, een vrouw die heel goed weet hoe ze haar werk moet doen, een vrouw die begrip toont. Een vrouw die heel goed weet hoe ze haar werk moet doen, een vrouw die begrip toont.
Dit alles zorgde ervoor dat ik mij prettig voelde bij de mediation.
Bedankt Maya!

Willy

Ik leerde mijn mediator Maya Toneva kennen in een periode waar je met mensen krijgt te maken die beslissingen voor je nemen waar je normaal niets mee te maken hebt maar die wel heel emotioneel zijn. Voor diegene is het dagelijks werk maar jij voelt of je met je rug tegen de muur staat. Wat was ik blij met deze menselijke en fijne mediator, dat maakt alles iets dragelijker en er is haar geen moeite te veel. Mijn dank daarvoor Willy

Direct contact opnemen? Bel 06-21 58 78 87 of stuur een e-mail aan maya@mayamediation.nl. Contact
Maya Mediation
Copyright 2020 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations