06 21 58 78 87maya@mayamediation.nl

Ervaringen

Arie en Jeannette

Maya een vrouw met een vriendelijk open karakter met  fijne begeleiding en ondersteuning en  luisterend oor voor als ik /wij het ergens mee zaten, en jou vrolijke karakter ons weer op de juiste weg bracht om deze heftige periode uit mijn Leven  tot een goed einde. Niemand zit te wachten op een arbeidsconflict en je krijgt er toch een soort schuldgevoel van of het allemaal aan jou ligt  maar jij Maya als mediator  gaf mij het gevoel  er niet alleen voor te staan en mede  door jou duidelijke en rechtvaardige manier van begeleiding tijdens de mediation zowel naar mij als de werkgever toe  zijn wij er samen goed uitgekomen terwijl  onze wegen uiteindelijk toch gingen scheiden  dankjewel Maya.

Karen

Tijdens een mediationtraject met een zieke werknemer met arbeidsconflict, zijn er onder de deskundige begeleiding van Maya Toneva in een relatief korte tijd heldere afspraken gemaakt en is een vaststellingsovereenkomst gesloten. Een resultaat waar beide partijen zeer tevreden over zijn.

Ik heb Maya leren kennen als een hartelijke vrouw met een duidelijke werkwijze en kennis van zaken. Als mediator zorgt ze ervoor dat beide partijen zich gehoord voelen en hun emoties en frustraties kunnen delen, zonder dat dit het komen tot oplossingen in de weg staat. Ze is vriendelijk en empathisch met een goed gevoel voor humor, maar zal niet schromen om daar waar nodig te zeggen waar het op staat.

 

Ik zou haar zeker aanbevelen als mediator!


Karel uit Apeldoron

Ik ben in  contact gekomen met Maya Toneva in verband met een conflict. Maya als  Mediator is een vlag die de lading dekt. May staat tussen de partijen in en kijkt naar een haalbare oplossing .
Neutraal. Ik heb altijd het gevoel gehad dat zij tussen de partijen instond zonder de balans door te laten slaan naar enige zijde. Precie wat je verwacht en wat de taakstelling is.

Anoniem

Maya is een hele sterke mediator. Ze kan goed luisteren, datgene dat ze hoort scherp verwoorden en teruggeven en vervolgens benoemen waar het probleem in zit. Ze doet dit op een hele respectvolle wijze, weet je te raken en daagt je uit om de verbinding te zoeken. Maya heeft ons geholpen om vanuit die verbinding een constructieve manier van samenwerking te vinden. Ik kan haar van harte aanbevelen. 

CW

Scherp luisteren, op de juiste momenten kernachtig samenvatten, de goede vragen stellen om het gesprek te verdiepen, ruimte geven voor emoties, recht doen aan betrokkenen en af en toe achterover leunen om beide partijen zelf tot een oplossing te laten komen. Complimenten voor de vakkundige wijze waarop Maya ervoor gezorgd heeft dat beide partijen weer ‘on-speaking-terms’ zijn en constructief samen kunnen werken.

Walter

Maya Toneva heb ik als een zeer prettige en bekwame mediator ervaren in een emotioneel proces. Ze is zowel empatisch als (zakelijk) professioneel en leidt de gesprekken strak en doeltreffend. Ze luistert naar beide partijen en probeert de problemen duidelijk bloot te leggen. Ze stuurt op consensus binnen de mogelijkheden die zich aandienen.

Poul

Namens Torsit hebben wij je begeleiding als professioneel ervaren, waarbij je betrokkenheid voor beide partijen opviel.
Wij denken dat dit zeker bijgedragen heeft dat wij uiteindelijk, gegeven de niet makkelijke omstandigheden, in goede harmonie de zaak hebben kunnen beëindigen.

Dank hiervoor.

Daniel

Tijdens mijn ziekteverzuim is een arbeidsconflict ontstaan, waardoor Mediation noodzakelijk was. Van een ogenschijnlijk uitzichtloze positie heeft Maya op een vakkundige en professionele manier mijn werkgever en mij weer bij elkaar gebracht.

Haar vriendelijke, eerlijke en objectieve begeleiding en advies heeft ervoor gezorgd dat er wederzijds begrip en openheid ontstond. Tijdens de gesprekken was zij steeds de rust-factor, maar waar nodig ook streng en rechtvaardig. Beide partijen werd een spiegel voorgehouden en hebben hun verhaal kunnen doen, waardoor het arbeidsconflict snel verdween. Ik ben haar zeer dankbaar voor haar hulp, want zonder haar hulp was dit conflict nooit opgelost.


Anouschka

Maya Toneva is vakkundig, flexibel en empathisch. Zij houdt het resultaat voor ogen, terwijl zij wel ruimte geeft en kadert waar dat nodig is.

Helaas zijn we tijdens de mediation met Maya niet tot een oplossing gekomen. Toch zou ik als ik ooit een mediator nodig heb, weer een beroep doen op Maya.

anoniem

Beste Maya,

Ik wil je ontzettend bedanken voor je kundige begeleiding in een voor mij lastig proces.

In mijn ogen heb je haarscherp aangevoeld hoe de situatie was en dit vervolgens op een natuurlijke manier, in mijn ogen, juiste richting op gekregen waardoor er op een efficiënte manier een VSO tot stand kon komen die voor alle betrokkenen redelijk is.

Graag wil ik je ook meegeven dat ik vanaf het eerste moment voelde dat ik bij jou in goede handen was, je luistert, vat samen en vraagt weer om bevestiging om er zeker van te zijn dat het inderdaad is zoals het gezegd wordt en dus op de juiste manier begrepen wordt. Je hield de situatie in de hand toen het dreigde uit te hand te lopen op een hele nette vriendelijke maar zeer kordate manier.

Je bent duidelijk een vakvrouw!

 


Diny

Maya heeft ons begeleid in een lastig traject van ziekteverzuim gecombineerd met een arbeidsconflict. Wij hebben de begeleiding van Maya als prettig, professioneel en meedenkend ervaren. Haar bemiddeling heeft uiteindelijk tot een minnelijke schikking geleid waarmee wij zeer tevreden waren.

Leon

Ik heb het Mediation traject tussen een van onze medewerkers en mij, als representant van Riho, erg positief ervaren.

Maya is ‘ een pittige dame ‘ die met doorvragen  probeert tot de kern te komen en niet bang is om iemand ‘ een spiegel voor te houden ‘.

Zij heeft kennis van en begrip voor cultuurverschillen. Daarnaast is haar wijze van communiceren en rapporteren prettig, bondig en tijdig.

Direct contact opnemen? Bel 06-21 58 78 87 of stuur een e-mail aan maya@mayamediation.nl. Contact
Maya Mediation
Copyright 2021 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations