06 21 58 78 87maya@mayamediation.nl

Ervaringen

Wim

Maya Toneva heb ik leren kennen als een ontwapenende en doortastende persoon die je op een natuurlijke manier op jouw gemak stelt. Vervolgens neemt ze je op een respectvolle en professionele wijze mee door het proces met daarbij continu het gezamenlijke doel voor ogen. Dank voor de warme en professionele aanpak!

Paul

Maya heeft, met het doel voor ogen, goed richting gegeven aan de gesprekken. Daarbij is zij respectvol en ruimte gevend naar beide partijen, maar ook in staat om argumenten en praatjes van elkaar te scheiden en de mensen uit te dagen tot de kern te komen en de mogelijkheden en onmogelijkheden te onderkennen en wat dat betekent voor de toekomst. Maya is daarin een heel prettig mens die snel het vertrouwen van beide kanten weet te winnen.


Leo

“Maya Toneva is een fijne mediator die de mens in een proces niet uit het oog verliest en in zijn waarde laat.”

Caroline

Maya heeft een rustgevende uitstraling en luistert echt naar wat je zegt. Zij kan dingen goed samenvatten voor alle partijen en herstelt het contact tussen werkgever en werknemer. Door haar voelde ik mij op mijn gemak gesteld en gehoord. Van dikke tranen tot een glimlach, Maya blijft rustig en begripvol. 10/10.


Anoniem

Een professional die duidelijke kaders stelt, verwachtingen managet en op een directe wijze sturing geeft aan de gesprekken zonder in te boeten op empathie.

Anoniem

Maya is een hele sterke mediator. Ze kan goed luisteren, datgene dat ze hoort scherp verwoorden en teruggeven en vervolgens benoemen waar het probleem in zit. Ze doet dit op een hele respectvolle wijze, weet je te raken en daagt je uit om de verbinding te zoeken. Maya heeft ons geholpen om vanuit die verbinding een constructieve manier van samenwerking te vinden. Ik kan haar van harte aanbevelen. 


Anoniem

Maya is doortastend, eerlijk en recht door zee. Daarmee weet zij het vertrouwen van partijen te winnen om ze vervolgens naar elkaar toe te laten groeien.

Patricia

Ik heb de begeleiding door Maya als persoonlijk en ter zake kundig ervaren. Haar betrokken houding trof mij in het bijzonder, zij wist precies de juiste toon te pakken, deed veel moeite om iedereen op het gemak te stellen en gaf alle ruimte voor de wederzijdse ervaringen.


Henk

Maya heeft op een zeer correcte en professionele manier bemiddeld tussen mij en mijn werkgever. Hoe moeilijk en vervelend het ook werd, Maya bleef, soms met een diepe zucht, de moed er in houden. Volgens mij waren beide partijen na afloop tevreden met het resultaat. Dankjewel Maya!

Niels

Maya is een zeer prettige gesprekleidster tijdens een mediation traject. Kundig, rustig, maar vooral heel menselijk. Buiten de officiële gesprekken om is zij zeer benaderbaar en bereid een luisterend oor te bieden. Ik kan Maya zeker aanbevelen!
Maya ontzettend bedankt.

Arie en Jeannette

Maya een vrouw met een vriendelijk open karakter met  fijne begeleiding en ondersteuning en  luisterend oor voor als ik /wij het ergens mee zaten, en jou vrolijke karakter ons weer op de juiste weg bracht om deze heftige periode uit mijn Leven  tot een goed einde. Niemand zit te wachten op een arbeidsconflict en je krijgt er toch een soort schuldgevoel van of het allemaal aan jou ligt  maar jij Maya als mediator  gaf mij het gevoel  er niet alleen voor te staan en mede  door jou duidelijke en rechtvaardige manier van begeleiding tijdens de mediation zowel naar mij als de werkgever toe  zijn wij er samen goed uitgekomen terwijl  onze wegen uiteindelijk toch gingen scheiden  dankjewel Maya.

Karen

Tijdens een mediationtraject met een zieke werknemer met arbeidsconflict, zijn er onder de deskundige begeleiding van Maya Toneva in een relatief korte tijd heldere afspraken gemaakt en is een vaststellingsovereenkomst gesloten. Een resultaat waar beide partijen zeer tevreden over zijn.

Ik heb Maya leren kennen als een hartelijke vrouw met een duidelijke werkwijze en kennis van zaken. Als mediator zorgt ze ervoor dat beide partijen zich gehoord voelen en hun emoties en frustraties kunnen delen, zonder dat dit het komen tot oplossingen in de weg staat. Ze is vriendelijk en empathisch met een goed gevoel voor humor, maar zal niet schromen om daar waar nodig te zeggen waar het op staat.

 

Ik zou haar zeker aanbevelen als mediator!

Direct contact opnemen? Bel 06-21 58 78 87 of stuur een e-mail aan maya@mayamediation.nl. Contact
Maya Mediation
Copyright 2023 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations