Intervisie voor mediators

Ik verzorg ook intervisies die je als MfN mediator verplicht moet volgen voor het halen van je PE punten.

MfN & ADR geregistreerd mediator

Zakelijke bril én menselijke touch

Mediation voorkomt langdurig ziekteverzuim

Met mediation houd je zelf de regie over de uitkomst

Wat is intervisie?

Intervisie is een manier om met collega's of vakgenoten te leren van vragen en problemen uit de dagelijkse werkpraktijk met als doel het eigen en gezamenlijke functioneren te verbeteren.

Als intervisor/ intervisiebegeleider voor mediators begeleid ik intervisiegesprekken tussen mediators die in hun vak willen groeien.

Wat ik doe in het kort:

  • We brengen casu in en kiezen welke de groep op dat moment het meest aanspreekt
  • Ik help de groep een intervisiemethode kiezen
  • Ik creëer een open leerklimaat waarin de leden zich kwetsbaar durven op te stellen en elkaar kritisch opbouwen ondersteunen
  • Ik begeleid hen tijdens de intervisie zodat de methode goed gevolgd wordt en er maximale resultaten gehaald worden

Wist je dat professionals die regelmatig intervisie doen in hun dagelijkse werk al vaker reflecteren op hoe ze zaken aanpakken en daardoor al veel bewuster wel of juist niet voor een bepaalde aanpak kiezen? En dat dit ze betere resultaten oplevert dan hun ‘standaard’ werkwijze?

Mijn rol als intervisor/ intervisiebegeleider

Het idee achter mijn intervisiebegeleiding is om te delen in elkaars kennis. We hebben allemaal onze specialisaties en types casu die we via onze (vaste) opdrachtgevers krijgen. Maar juist een kijkje in de keuken van iemand anders geeft ontzettend veel inzicht. Het inspireert je om jouw kennis op een andere manier toe te passen en je leert nieuwe zaken van je collega-mediators. Intervisie zorgt voor een breder perspectief op mediation als vak en op de mensen en situaties die je erin tegenkomt. Waardoor je een betere mediator wordt.

De prijs voor een online deelname is 60 euro (vrij van BTW), op kantoor is de prijs 65 euro (vrij van BTW). Een intervisie duurt 2 uur.

Hieronder vind je de geplande data en kun je je aanmelden.

Ik wil me aanmelden voor intervisie voor mediators:

Datum Tijd Locatie
18-01-202419:00 - 21:00 uurOnline
31-01-202416:00 - 18:00 uurKantoor
19-02-202419:00 - 21:00 uurOnline
18-03-202416:00 - 18:00 uurKantoor
28-03-202416:00 - 18:00 uurKantoor

Ik ben Maya Toneva

Ik ben Maya Toneva, van oorsprong Bulgaarse, maar sinds 1990 woon ik in Nederland. Vanuit mijn HR-achtergrond en persoonlijke ervaringen ben ik mediator geworden en help daarmee vooral (semi-)overheidsinstanties bij het oplossen van allerlei conflicten. Zodat er weer goed samengewerkt kan worden of er respectvol afscheid genomen wordt. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een combinatie van sterk procesmatig begeleiden, scherp zijn op de kern van het verhaal en veel oog voor de menselijke kant van het conflict.

Maya-Mediation-Contact

Testimonials

Hieronder lees je de verhalen van een aantal van mijn cliënten.

Anoniem

Vanaf het eerste intake gesprek tot de mailwisseling, het telefonisch contact en het daadwerkelijke mediation gesprek aan toe was Maya heel neutraal in haar opstelling en to the point qua uitleg m.b.t. wat er verwacht werd van beide partijen. Dankzij haar professionele begeleiding, maar tevens haar zeer menselijke benadering richting beide partijen, is het mediation…

Anoniem

Langs deze weg wil ik je hartelijk danken voor je geduld en begeleiding tijdens het mediationtraject. Het heeft mij richting gegeven in mijn zoektocht naar herstel tijdens een moeilijke en ongrijpbare periode in mijn leven. Mede dankzij jouw adviezen en doortastendheid is het mij, met ondersteuning van mijn coach, gelukt om op eigen kracht de…

Anoniem

Al vond ik een mediationtraject spannend en wist niet wat ik kon verwachten, Maya heeft mij gerust kunnen stellen waar dat nodig was. Ze stelde meelevende en kritische vragen waar ik soms even met m’n neus op de feiten werd gedrukt, maar wat veel verheldering gaf. Ze was onbevooroordeelt, rationeel én tegelijkertijd een warme persoonlijkheid…

Anoniem

Maya is een deskundige mediator en heeft kennis van verschillende gebieden die ze gericht kan inzetten gedurende gesprekken. Verder is Maya een flexibel en open persoon. Ze durft de kritische vragen te stellen om verder te komen in het proces. Het was prettig om met Maya samen te werken.

Intervisie voor bedrijven

Intervisie is een manier om met collega's of vakgenoten te leren van vragen en problemen uit de dagelijkse werkpraktijk met als doel het eigen en gezamenlijke functioneren te verbeteren. Met mijn intervisiebegeleiding geef ik je team de tools om zelf samen casu te analyseren en ervan te leren. Dat vergt leren hoe het werkt en samen oefenen en daar begeleid ik ze in.