06 21 58 78 87maya@mayamediation.nl

Zakelijke mediation

Wanneer je te maken krijgt met een zakelijk conflict, kan dat de resultaten en prestaties van het bedrijf aardig onder druk zetten. Zakelijke mediation helpt om de verschillende standpunten in kaart te brengen, deze om te zetten naar belangen en uiteindelijk tot de beste oplossing voor alle partijen te komen.

Waarom kiezen voor mediation bij een zakelijk conflict?

Een compagnon waarmee de samenwerking steeds stroever verloopt, het samenwerken met familie, een meningsverschil dat steeds hoger oploopt of een leverancier die zijn afspraken niet meer nakomt. Er zijn talloze situaties waarin u in een zakelijk conflict verzeild kunt raken.

Vaak wil of kun je in deze situaties niet zomaar afscheid nemen van de andere partij. Juist daarom is het extra belangrijk om op tijd aan de bel te trekken en op zoek te gaan naar een oplossing. Een mediator kan daarbij helpen.

Zakelijke geschillen kunnen veel frustratie en stress opleveren. Soms loopt het zó hoog op dat je de neiging hebt om juridische stappen te zetten. Het is echter verstandig om eerst voor mediation te kiezen. Hierdoor houd je zelf de controle. Een mediator helpt om weer samen het gesprek aan te gaan en de belangen, normen en waarden van elke partij boven water te krijgen. Zo kom je uiteindelijk zélf tot een oplossing waarin alle partijen zich kunnen vinden.

Plan een vrijblijvend intakegesprek voor zakelijke mediation

Zit je middenin een conflict en wil je dankzij zakelijke mediation gaan werken aan een oplossing? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat doe je via 06 21 58 78 87 of maya@mayamediation.nl.

Direct contact opnemen? Bel 06-21 58 78 87 of stuur een e-mail aan maya@mayamediation.nl. Contact

MfN Registermediator, gespecialiseerd in
arbeidsverhoudingen, interculturele geschillen en onderwijsgeschillen

Maya Mediation
Copyright 2023 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations