06 21 58 78 87maya@mayamediation.nl

Pre-mediation

Soms zit je in een situatie waarin je merkt dat er wat wrijving is, maar om het nu een conflict te noemen… dat gaat wat te ver. Een regulier mediation traject is voor dit soort situaties waarschijnlijk veel te zwaar en uitgebreid. Met pre-mediation kun je een opkomend probleem in korte tijd op de juiste manier verhelpen.

Wat is pre-mediation?

Pre-mediation is een voortraject voor mediation. Deze oplossing is ideaal voor de situaties waarin er al wel wat irritatie is, maar dit nog niet geëscaleerd is. Beide partijen hebben er nog vertrouwen in dat het goed komt en staan open voor verbetering. Het is dan niet nodig om meteen een zwaar mediation traject te starten. Vaak doet een informeel gesprek met een onafhankelijke partij al wonderen.

Tijdens een pre-mediation traject zorgen we dat de beweegredenen, normen en waarden van alle partijen op tafel komen. Dit is nodig om meer begrip voor elkaar te krijgen en om samen tot een goede oplossing te komen.

Zeker wanneer een irritatie of probleem nog in de beginfase is, zorgt pre-mediation ervoor dat het al is opgelost voordat het een conflict is.

Pre-mediation maakt mediation overbodig

Dankzij pre-mediation kan een opkomend probleem vaak in korte tijd op een goede manier worden verholpen. Hierdoor is het niet nodig om over te gaan op een maandenlang mediation-traject wat soms hoog kan oplopen.

Plan een intakegesprek

Heb je gevoel dat er wat wrijving is binnen je organisatie en wil je dit oplossen met een verhelderend gesprek? Komen er wat problemen opborrelen en wil je hier wat aan doen vóórdat het tot grote gevolgen gaat leiden? Dan is dit hét moment om actie te ondernemen. Plan daarom vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dat doe je door te bellen naar 06 21 58 78 87 of te mailen naar maya@mayamediation.nl.

Direct contact opnemen? Bel 06-21 58 78 87 of stuur een e-mail aan maya@mayamediation.nl. Contact

MfN Registermediator, gespecialiseerd in
arbeidsverhoudingen, interculturele geschillen en onderwijsgeschillen

Maya Mediation
Copyright 2023 | Deze website is gerealiseerd door Echelon Creations Echelon Creations